A legnagyobb szolnoki cégek listája 2024-ben - elérhetőségekkel és álláslehetőségekkel

A legnagyobb szolnoki cégek listája 2024-ben - elérhetőségekkel és álláslehetőségekkel

Állás Szolnokon? A városban több nagyobb vállalat is folyamatosan várja jelentkezésed! Nézzük - a teljesség igénye nélkül - a városban fellelhető nagyobb cégeket és szereplőket, melyek ajtaján mindig megéri kopogtatni, hiszen jó eséllyel hirdetnek éppen valamilyen nyitott pozíciót. A legnagyobb szolnoki cégek listája 2024-ben - elérhetőségekkel és álláslehetőségekkel.

Ezek a szolnoki vállalatok kínálják a kedvelt munkakörök nagyobb részét

Számos iparág számos szereplője hirdet ma is munkalehetőséget, amiket megtalálhatsz az általunk megadott elérhetőségeken, vagy akár oldalunkon is a szolnokallas.hu linkre kattintva.

Antalis Hungary Kft.

Az Antalis Hungary Kft. a papír- és csomagolóanyagok egyik piacvezető forgalmazója Magyarországon, széles termékválasztékot kínálva az irodai, grafikai és ipari területen tevékenykedők számára. Szolnoki telephelyükön logisztikai és ügyfélszolgálati munkakörökben is lehetőséget kínálnak. Emellett értékesítési pozíciókra is keresnek munkatársakat, akik a termékek piacra juttatásában és ügyfélkapcsolatokban játszanak fontos szerepet.

Cím: 5000 Szolnok, Újszászi út 5.

Weboldal: https://www.antalis.hu/fooldal/lepjen-velunk-kapcsolatba/irodaink.html

Aunde C & S Hungary Kft.

Az autóipari cég főként ülések és kárpitok, autóalkatrészek gyártásával foglalkozik. Szolnoki gyárukban gyártási és minőségellenőrzési feladatokra keresnek munkatársakat. Továbbá, mérnöki és logisztikai pozíciókra is várják a jelentkezőket, akik a gyártási folyamatok optimalizálásában és a beszállítói lánc menedzselésében vesznek részt.

Cím: 5000 Szolnok, Álmos utca 2.

Weboldal: https://aunde.hu/index.php/munkalehetoseg-form

Bige Holding Kft.

A jelentős vegyipari vállalat főként műtrágyák gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Szolnoki üzemükben vegyészmérnöki, laboratóriumi technikusi, valamint karbantartói munkakörök betöltésére van lehetőség. Emellett adminisztratív pozíciókra is várják a jelentkezőket, különösen a logisztikai és beszerzési területeken.

Cím: 5000 Szolnok, Tószegi út 51.

Weboldal: http://www.bigeholding.hu/

BI-KA Kft.

A BI-KA Kft. egy logisztikai szolgáltató vállalat, amely szállítmányozási, raktározási és disztribúciós szolgáltatásokat nyújt. Szolnoki központjukban raktározási, szállítmányozási koordinátori, valamint ügyfélszolgálati munkakörökben keresnek munkatársakat. Emellett IT és adminisztrációs pozíciók is elérhetők, amelyek a logisztikai folyamatok támogatását szolgálják.

Cím: 5000 Szolnok, Városmajor út 23.

Weboldal: https://bikalogisztika.hu/

Coop Szolnok Zrt.

A Coop Szolnok Zrt. a jól ismert COOP üzletlánc része, és helyi élelmiszer- és vegyesboltokat üzemeltet. Munkalehetőségek közé tartozik az üzletvezetői, eladói, pénztárosi, valamint raktározási pozíciók. Logisztikai és adminisztrációs munkaköröket is kínálnak, különösen a központi iroda területén.

Cím: 5008 Szolnok, Krúdy Gyula utca 108.

Weboldal: https://www.coopszolnok.hu/

Derula Kft.

A Derula Kft. faipari termékek gyártásával és forgalmazásával foglalkozik Szolnok városában. A vállalat különféle faanyagokat és fatermékeket kínál a hazai és nemzetközi piacokra egyaránt. Folyamatosan keresik az új tehetségeket, különösen a gyártás, a logisztika és a minőségellenőrzés területén. Az álláshirdetéseiket a weboldalukon találhatják meg az érdeklődők.

Cím: 5000 Szolnok, Újszászi út 11.

Weboldal: https://derula.com/hu/

Drenik Hungary Kft.

A Drenik Hungary Kft. papíripari termékek, például higiéniai papírok gyártásával foglalkozik Szolnokon. A cég modern technológiával készíti termékeit, és kiemelt figyelmet fordít a környezetbarát gyártási folyamatokra. A vállalat gyakran keres munkatársakat gyártósori munkákra, gépkezelői és karbantartói pozíciókra. Az aktuális álláslehetőségekről a weboldalukon lehet tájékozódni.

Cím: 5000 Szolnok, Piroskai út 16.

Weboldal: https://dreniknd.com/en/drenik-kft-szolnok/about-the-factory/

F. Segura Hungária Kft.

Az F. Segura Hungária Kft. autóipari alkatrészek gyártásával és fejlesztésével foglalkozik Szolnokon. A cég különösen az autók biztonsági és szerkezeti elemeire specializálódott. Jelenleg is keresnek munkatársakat műszaki és mérnöki pozíciókba, valamint gyártósori operátorokat. További információkat a weboldalukon találhatnak az érdeklődők.

Cím: 5000 Szolnok, Segura utca 1.

Weboldal: https://www.fsegura.com/

Máv Vagon Kft.

A MÁV vállalata is helyet kapott a listán, hiszen a legkorszerűbb technológiákat alkalmazva, számos álláslehetőséget kínálnak, beleértve a hegesztő, lakatos, és mérnöki pozíciókat.

Cím: 5000 Szolnok, Kőrösi út 1-3.

Weboldal: https://www.mavcsoport.hu/mav-vagon/elerhetosegi-adatok

Mchale Hungária Kft.

A Mchale Hungária Kft. mezőgazdasági gépek, különösen bálázógépek és csomagológépek gyártásával foglalkozik Szolnokon. A cég nemzetközileg is elismert minőségű gépeket gyárt, és folyamatosan keres új munkatársakat. A gyártósori munkák mellett mérnöki és szerviz technikusi pozíciók is elérhetők.

Cím: 5000 Szolnok, Tószegi út 47.

Weboldal: https://www.mchale.net/

Stadler Szolnok Kft.

A Stadler Szolnok Kft. vasúti járművek gyártásával és karbantartásával foglalkozik. A cég a Stadler Rail csoport tagja, amely világszerte ismert innovatív vasúti járműveiről. A vállalat számos pozícióra keres munkatársakat, beleértve a mérnököket, technikusokat és gyártósori dolgozókat.

Cím: 5000 Szolnok, Bánki Donát utca 5.

Weboldal: https://stadlerrail.com/hu/rolunk/telephelyek/magyarorszag-h/

Tisza-Coop Zrt.

A Tisza-Coop Zrt. élelmiszer- és vegyesboltok hálózatát üzemelteti Szolnokon, amely széles termékkínálatával szolgálja ki a helyi lakosságot. A cég nagy hangsúlyt fektet a minőségi termékek biztosítására és a vásárlói elégedettségre. Jelenleg is keresnek munkatársakat bolti eladói, pénztárosi és raktárosi pozíciókba.

Cím: 5000 Szolnok, Téglagyári út 13.

Weboldal: https://tiszacoop.uzleti.hu/

TRV Zrt.

A TRV Zrt., azaz a Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. vízszolgáltatással foglalkozik Szolnokon és a környező településeken. A vállalat a tiszta és biztonságos ivóvíz biztosítására törekszik, valamint a szennyvízkezelés hatékony megoldásain dolgozik. Számos pozícióra keresnek munkatársakat, beleértve a mérnököket, technikusokat és adminisztratív dolgozókat.

Cím: 5000 Szolnok, Kossuth Lajos út 5.

Weboldal: https://trvzrt.hu/

Zöld-Ker Kft.

A Zöld-Ker Kft. hulladékkezeléssel és újrahasznosítással foglalkozik Szolnokon, és fontos szerepet játszik a környezetvédelem területén. A cég különféle hulladéktípusok gyűjtésével, szállításával és feldolgozásával segíti elő a fenntartható fejlődést. Folyamatosan keresnek új munkatársakat, különösen a gépkezelői, karbantartói és logisztikai pozíciók betöltésére.

Cím: 5000 Szolnok, Tószegi út 5.

Weboldal: https://zoldker.hu/

szolnoki vállalatok

Összefoglalás

Jól látható tehát, hogy hosszú a lista - de nem elég hosszú, ha a szolnoki munkalehetőségek közül az összeset fel szeretnénk sorolni. Akkor is bőven kellene még írni, ha a cégekről és vállalatokról szeretnénk száz százalékos képet adni - ehhez viszont már egy komplett tanulmány, szakdolgozat sem biztos, hogy elég lenne.

(képeink illusztrációk)

SzolnokAllas.hu / P.P.