Szolnoki nyelviskolák listája 2024-ben

Szolnoki nyelviskolák listája 2024-ben

A legendák úgy tartják, ahány nyelvet beszélik valaki, annyi ember. Ebben talán van is valami igazság. A nyelvtudás pedig számos előnnyel jár - legyen az kulturális, turisztikai (pl. utazáskor), vagy épp munkaerőpiaci pozitívum. Ami pedig a legjobb az egészben, hogy nyelvet tanulni ma már szinte tényleg mindenhol lehet, úgyhogy nincs kifogás. Szolnok városában egész biztosan van több olyan nyelviskola, ami várja a tanulni vágyók széles rétegét, bármilyen céllal is akarjon új nyelvet beszélni. Szolnoki nyelviskola kisokos.

A nyelvtanulás fontossága álláskeresői szemmel

Egy álláskereső számára nemcsak a diplomák száma és minősége, vagy a szakmai tapasztalat a mérvadó. Ma már szerte az országban, a vidéki városokban is számos nemzetközi vállalat teszi le székhelyét - ahogy történik ez Szolnokon is. De már szinte a teljesen hazai kötődésű cégek sokaságánál is elengedhetetlen valamilyen szintű nyelvismeret. Egy angol, német vagy egyéb világnyelv kommunikációképes ismerete óriási előnyt ad a munkakeresés során - olykor akár nagyobbat is, mint a diploma vagy bármi egyéb. Nagyobb eséllyel találunk tehát munkát, sőt mi több, akár jobb fizetésre is számíthatunk.

Hol található nyelviskola Szolnok városában?

Szolnokon nincs hiány a nyelvoktató intézményekből. A legnépszerűbb országos központok közül is több jelen van, de helyi kötődésű iskolák is megtalálhatóak. Nézzük a szolnoki nyelviskola kínálatot - a teljesség igénye nélkül:

Oxford School Nyelviskola

Az Oxford School Nyelviskola komplex nyelvi képzési központ Szolnokon, amely széles körű nyelvtanfolyamokat kínál minden korosztály számára. Engedélyezett angol és német nyelvi programokkal rendelkeznek, és általános és üzleti szaknyelvi tanfolyamokat is tartanak. Az iskola felnőtteknek, cégeknek, közép- és főiskolásoknak, óvodásoknak és általános iskolásoknak is nyújt oktatást. Kiemelkedő minőséget és színvonalat képviselnek, kis létszámú csoportokban oktatnak, és ingyenes szintfelmérést biztosítanak. Tanáraik tapasztaltak és jól képzettek, és a diákoknak lehetőségük van államilag elismert nyelvvizsgákat helyben, az iskolában szerezniük. De szerveznek nyelvi klubokat és partikat is a hallgatóknak, hogy a tanulás élvezetessé váljon.

Cím: 5000 Szolnok, Sóház utca 8. (I. emelet)

Weboldal: https://oxfordschool.hu/

Ladybird Nyelvstúdió

A Ladybird Nyelvstúdió egy olyan intézmény, ahol Fekete Józsefné, Kata, egy tapasztalt angoltanár irányítása alatt folyik az angol és más nyelvek oktatása gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. Kata módszere az, hogy figyelembe veszi a tanulók érdeklődési körét, és a nyelvvizsgához szükséges témaköröket dolgozza fel velük, nagy hangsúlyt fektetve a beszélgetésekre és szituációs gyakorlatokra. Célja, hogy a tanítványai szeressék az angol nyelvet, és hangsúlyt fektet arra, hogy a tanulók stresszmentesen és jó hangulatban tanuljanak. Az iskola széles körű nyelvoktatást kínál, nemcsak angol, hanem német, olasz, orosz, spanyol és eszperantó nyelvekből is.

Cím: 5000 Szolnok, Boldog István Körút 19. fsz. 1.

Weboldal: http://www.ladybirdnyelvstudio.hu/index.html

Linea Group Nyelviskola és Oktatási Bt.

A Linea Nyelviskola több mint 30 éve magas színvonalon működik a nyelvoktatás terén, így náluk tanulni az egyik legjobb befektetés a versenyképes tudásért. Az iskola rutinos, jól felkészült oktatókkal rendelkezik, akik eredményes nyelvtanulást garantálnak az oktatási módszerükkel. Minden hónapban lehetőség van angol és német ELTE Origó nyelvvizsgát tenni. A Linea Nyelviskola széles választékot kínál tanfolyamokból, beleértve az angol, német, francia, olasz, orosz és magyar mint idegen nyelv kurzusokat is. Az órák különböző időpontokban és napokon zajlanak, hogy mindenki számára rugalmas lehetőséget biztosítsanak a részvételre.

Cím: 5000 Szolnok, Kossuth Lajos utca 3.

Weboldal: https://www.lineanyelviskola.hu/

Katedra Nyelviskola

A Katedra Nyelviskola az ország egyik legnépszerűbb nyelvképzési intézménye, és Szolnokon is jelen vannak. Online tanulás, magántanár, vállalati nyelvoktatás, angol és német nyelvtanfolyam, egyéni és csoportos - itt aztán tényleg mindent megtalálhat az ember!

Cím: 5000 Szolnok, Szapáry út 18. (K&H Bank épülete)

Weboldal: https://www.szolnok.katedra.hu/

Nyelvtanulás Szolnokon

Angol nyelviskola-kereső

Az angol nyelviskola-kereső segítségével gyorsan és könnyen meg lehet találni az egyéb helyi lehetőségeket is: https://angol.eu/nyelviskola_kereso

SzolnokAllas.hu / P.P.