Szolnoki diákmunka lehetőségek 2024-ben

Szolnoki diákmunka lehetőségek 2024-ben

Dolgozni menő, dolgozni hasznos, a munkáért pedig fizetés jár - számos előnye van annak, ha az ember fiatalon, iskola mellett munkát vállal. Igaz, meg kell találni az egyensúly: ahhoz, hogy ne menjen a tanulás rovására, jól kell tudni beosztani az időnket és megtalálni az egyensúlyt a tanulás-munka-bulizás háromszögben. Szolnoki diákmunka lehetőségek 2024-ben.

Szolnoki diákmunka állások

A diákmunkában az a jó, hogy gyorsan és könnyen be lehet tölteni egy pozíciót - általában a szükséges adminisztráció és az orvosi papírok megszerzését követően azonnal munkába is lehet állni. Van itt sokféle lehetőség, milyen állásokra lehet pályázni, szemezgessünk közülük:

  • bolti eladó diákmunka

  • telefonos diákmunka

  • telefonos ügyfélszolgálat diákmunka

  • nyári diákmunka

  • pénztáros diákmunka

  • éttermi vendéglátás diákmunka

  • fizikai diákmunka

  • nyári fizikai diákmunka

  • adminisztrációs diákmunka

  • gyorséttermi diákmunka

  • logisztikai diákmunka

  • konyhai diákmunka

  • szakmunka diákmunka

  • közvéleménykutatás diákmunka

Látható tehát, hogy széles a perspektíva, és nagy az átmenet, nem is feltétlenül kell elköteleződni, ha nem jön be egy-egy munka vagy munkahely. Az iskolaszövetkezeteken keresztül pedig rugalmasan lehet "ugrálni", és akár új munkaköröket kipróbálni. De olykor iskolaszövetkezetre sincs szükség az elhelyezkedéshez.

https://szolnokallas.hu/allasok/diakmunka

Diákmunkát hirdető iskolaszövetkezetek listája Szolnokon 2024-ben

Szolnokon több iskolaszövetkezet kínál diákmunkalehetőségeket. Az egyik ilyen a Mind-Diák, melynek irodája a Boldog Sándor István körúton található. Másik lehetőség a Fürge-Diák, melynek székhelye a Szapáry utcában található. De említhető még a Meló-Diák, melynek irodája szintén a Boldog Sándor István körúton található. Sőt, még a Máv-Start is felkerült a listára - az egyéb diákmunka lehetőségek mellett.

Mind-Diák

A Mind-Diák csapata rugalmas lehetőségeket kínál számos területen, a polcszerviztől kezdve a nyári fizikai kisegítő állásokig, amelyekre akár ráérés szerint is lehet jelentkezni. Nyári fizikai kisegítő, agrár- és élelmiszeripari üzletági gyakornok, telefonos közvéleménykutató állásokra is jelentkezhetsz diákként.

Cím: 5000 Szolnok, Boldog Sándor István körút 7.

Meló-Diák

Magyarország egyik legnagyobb diákmunka-közvetítője Szolnokon is jelen van, a meghirdetett pozíciókat tekintve pedig aligha fogja csalódás érni a helyieket. Telefonos operátor, hostess munkalehetőség, logisztikai gyakornok vagy akár még méhész kisegítő is lehetsz.

Cím: 5000 Szolnok, Boldog Sándor István körút 7.

Fürge-Diák

A Fürge-Diák csapata szintén az ország számos kisebb és nagyobb vidéki városában jelen van a főváros mellett - és a listáról Szolnok sem hiányozhat. Anyagmozgató, utóellenőr, kommissiózó munkákra is jelentkezhetsz, de nem ritka az iskolaszövetkezeten belüli meghirdett pénztárosi, árufeltöltői pozíció sem.

Cím: 5000 Szolnok, Szapáry utca 23.

Máv-Start

Elsőre talán kicsit meglepő, de a Máv-Start is szinte igazi iskolaszövetkezetként funkcionál 2024 tavaszától - több állást is hirdetnek kifejezetten a tanulóknak. A jelentkezésre a Meló-Diák Észak-Dunántúl Iskolaszövetkezet segítségével van lehetőség tavasztól. A főbb feladatok között szerepel az állomásokon történő információszolgáltatás az utasoknak, a pénztáraknál való segítségnyújtás, illetve a vonatfedélzeten végzett tevékenységek, mint például a kerékpárok ki- és berakodása. Az irodai feladatok és a táblázás is része lehet a diákmunkának. Fontos az elegáns megjelenés és a jó kommunikációs készség, mind magyarul, mind idegen nyelven.

Szolnoki diákmunkák

A munka nemesít - a diákmunka pedig jól is fizet!

Kezdjük azzal, hogy a fiataloknak ma már nincs személyi jövedelemadó fizetési kötelezettsége - sőt, elárulunk egy titkot, a diákmunkában általában azelőtt sem volt. A tanulókat pedig általában viszonylag jól megfizetik, és a kevesebb adóteher miatt akár jobban is lehet keresni, mint egy-egy ottani főállású munkavállaló. De a legfontosabb, hogy minden esély adott rá, hogy belekóstoljunk a felnőtt életbe, pénzt keressünk, és elkezdjük járni a magunk útját!

SzolnokAllas.hu / P.P.